Традиционната церемония  по връчването на престижните награди Best Brands Awards

...
 Традиционната церемония  по връчването на престижните награди Best Brands Awards
Коментари Харесай

Кремовете на Мисис Баба Дони Василева са най-добър козметичен бранд за 2023 година

 

Традиционната церемония  по връчването на влиятелните награди Best Brands Awards България се организира за десета поредна година в зала София на столичния хотел Маринела.

 

Събитието за най-успешни марки у нас BEST BRAND Awards Bulgaria бе изпълнена с прочувствени послания и трепетното очакване на 36 най-хубави марки в България да получат своите статуетки. DONY cosmetics получи наградата Най-добър козметичен Бранд за 2023г.

 

„ Мили девойки и момчета, това самопризнание не е за мен, то е за нас всички, тъй като без Вас и без Вашата поддръжка аз не бих постигнала този триумф! Благодаря ви, че през миналите четири години не спирахте да ми давате сили и убеденост да не преставам да създавам! Благодаря ви за доверието и другарството! Честита ни премия! Честита ни нова серия! Продължаваме напред, дружно. А най-хубавото ни следва!

Обичам ви! “ – минути откакто слезе от сцената, първите, с които показа насладата и вълнението бяха правилните й почитатели в обществените мрежи, където милиони гледания натрупат домашните препоръки на най-титулуваната баба в България за домашно разкрасяване с натурални артикули.

 

Признанието за Дони Василева идва в доста прочувствен за нея, самата, миг. В края на декември се навършват 4 години от основаването на DONY Cosmetics и стартирането на новата 6-а подред серия за първокласна грижа за кожата на лицето. 

 

Дони Василева е носителката на купата „ Grandma Universe “ 2016 и „ Мисис Дама на годината “ 2021, създател и притежател на сполучливия козметичен бранд DONY cosmetics, с шест серии артикули за лице, които чудесно се показват на локалния и интернационалните пазари.

 

Всички линии от продуктовото портфолио на родната марка се посрещат с извънреден интерес от дамите, а от тази година и от господата, за които бе основан специфичен комплект за лице. 

 

Дони Василева непрекъснато влага новаторските си хрумвания и блян към качество в производството на козметичните си артикули.

 

Безапелационна добавена стойност към DONY cosmetics имат и видео-съветите за грижа и здраве, реализирани в домашни условия, които тяхната създателка  генерира за феновете на продуктите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР